slo | eng

Center in Galerija P74

#5 KNJIGA V FOKUSU

Julia Schäfer, Kot v resničnem življenju, 2009

Vabljeni na peto srečanje in pogovor iz ciklusa KNJIGA v FOKUSU.
Tokrat predstavljamo avtorsko oblikovan katalog razstave Kot v resničnem življenju, ki jo je kot gostujoča kustosinja pripravila Julia Schäfer.
Julia Schäfer (r. 1972) od leta 2003 deluje kot kustosinja in likovna pedagoginja v Muzeju sodobne umetnosti v Leipzigu. Študirala je likovno umetnost, likovno izobraževanje in nemško literaturo. Izdala je več knjig.

Knjigo Kot v resničnem življenju bosta v kratkem pogovoru predstavila Lada Cerar in Tadej Pogačar v torek, 15. 6. 2021 ob 17.00 uri v KAPSULI.
Knjiga bo tudi na voljo z izrednim popustom!

 

>Ciklus Knjiga v fokusu je namenjen podrobnejšemu vpogledu v izbrane publikacije, ki smo jih izdali v zadnjih letih ali jih promoviramo na mednarodnih sejmih knjig umetnika.

Z vsakim nakupom publikacij Zavoda P.A.R.A.S.I.T.E. aktivno podpirate delovanje Galerije P74. Cena knjige Kot v resničnem življenju je 15,00 EUR. Naročite jo lahko na elektronskem naslovu p74info@zavod-parasite.si ali kupite neposredno v Galeriji P74, Trg Prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana (ponedeljek – petek, 12h – 18h).