slo | eng

Center in Galerija P74

Razpis za Nagrado skupine OHO 2021

Rok za prijave: 10. 3. 2021

Zavod P.A.R.A.S.I.T.E. z veseljem objavlja javni razpis za Nagrado skupine OHO 2021 – osrednjo neodvisno nagrado za mlade vizualne umetnice in umetnike v Sloveniji do 40. leta starosti.

Vljudno vabimo umetnike, institucije, organizacije, da se prijavijo oziroma, da prijavijo umetnice in umetnike, ki delujejo na področju sodobne vizualne umetnosti v medijih risbe, slikarstva, kiparstva, instalacije, videa, novih medijev, performansa. Prispele prijave bo pregledala mednarodna strokovna žirija in izbrala štiri nominirance nagrade. Razpis za nagrado je odprt do vključno 10. 3. 2021.

Nagrado skupine OHO razpisuje Zavod P.A.R.A.S.I.T.E., Ljubljana, v sodelovanju z Residency Unlimited, New York in Trust for Mutual Understanding, New York. Nagrada skupine OHO je del mednarodne mreže YVAA (Young Visual Artist Award), ki združuje sorodne nacionalne nagrade enajstih evropskih držav.

> Vljudno vabljeni tudi s spremljanju delavnice Kako se prijaviti in uspeti?

Več o Nagradi skupine OHO 2021 in pogojih javnega razpisa


Program Zavoda P.A.R.A.S.I.T.E. podpirata Ministrstvo za kulturo RS in MOL, Oddelek za kulturo.
Zavod P.A.R.A.S.I.T.E. je član Asociacije – društvo nevladnih organizacij in samostojnih ustvarjalcev na področju kulture in umetnosti.